Outlet

Outlet terméknek azt a produktumot nevezzük, amely nem az adott évi kollekcióból származik. Ezeket általában az adott márkabolt adja el kisebb outlet üzleteknek tovább értékesítés céljából. Gyakori, hogy túltermelés miatt keletkezik nagy tömegű felesleges termék, melyet szintén az outlet üzleteknek adnak el.

Előfordulnak köztük apró hibákkal rendelkező termékek, a legtöbb azonban hibátlan minőségű. Nem összekeverendő a second-hand (használt) ruhákkal, melyeket a használtruha boltokban árulnak. Az outletekben árusított termékek teljesen újak, címkések, melyek a márkaboltok polcain vagy a raktárukban pihentek 1-2 szezont.

Bár sokan nem tudják, az outlet termékekre ugyanúgy érvényesek a garanciális szabályok, mint a többi árura. Szükség esetén cserélik, hibás termék esetén lehetőség van pénzvisszafizetésre is.

Az outlet termékek vásárlását azoknak ajánljuk, akiknek igényük van a márkás és új termékekre, azonban nem szeretnének rá annyi pénzt költeni, mint amennyibe az aktuális kollekció darabjai kerülnek a márkaboltokban.

Nagyon sokat lehet spórolni az outletekben történő vásárlással. Arról nem is beszélve, hogy ezáltal a környezetünket is védjük, mivel nem támogatjuk a nagy ruhás cégekre jellemző túltermelést.

Bejegyzés nem található...

Árukereső.hu Árukereső.hu