Kérd csomagod FOXPOST csomagautomatába INGYENESEN!

Napszemüveg kategóriák

 

Az alábbiakban felsorolom a napszemüvegek különböző kategóriáit:

1. UV-szűrős napszemüveg: Az UV-szűrős napszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek blokkolják az UV-sugarakat, így megvédik a szemet a káros hatásoktól.

2. Polarizált napszemüveg: A polarizált napszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek csökkentik a vakító fényt, és javítják a kontrasztot, így kényelmesebbé teszik a látást.

3. Sport napszemüveg: A sport napszemüvegek általában könnyű, tartós anyagokból készülnek, és olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek csökkentik a vakító fényt, javítják a kontrasztot, és megvédik a szemet a káros hatásoktól.

4. Divat napszemüveg: A divat napszemüvegek általában olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek nem blokkolják az UV-sugarakat, és inkább a stílusra és a megjelenésre összpontosítanak.

5. Gyermek napszemüveg: A gyermek napszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek blokkolják az UV-sugarakat, és általában tartós anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a gyerekek aktív életmódjának.

6. Vízisport napszemüveg: A vízisport napszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek csökkentik a vakító fényt, javítják a kontrasztot, és megvédik a szemet a víz tükröződésének káros hatásaitól.

  • 0-s kategória: tiszta vagy enyhén színezett lencse
  • 1-es kategória: enyhén színezett lencse, viselése részben felhős időben ajánlott
  • 2-es kategória: közepesen színezett lencse, viselése átlagos napsütésben ajánlott
  • 3-as kategória: sötét lencse, viselése erős napfénynél ajánlott
  • 4-es kategória: nagyon sötét lencse, viselése kivételesen erős napfénynél ajánlott. 

Remélem, hogy ezek a kategóriák segítenek eligazodni a napszemüvegek világában!