Rólunk

 

PhotoRoom_20230416_171539

 

 Üdvözlöm az Oraparadicsom.hu webáruházban!

Kósa Balázs vagyok az Oraparadicsom.hu alapítója és tulajdonosa. 2014-ben alapítottam egyéni vállalkozásomat és egyben itt kezdődött a karórák utáni szenvedélyem. Rengeteg mindent leírhatnék magamról és a sok sok év tapasztalatiról, de úgy gondolom, hogy most nem ez a legfontosabb.

Sokkal fontosabb, hogy Ön itt van és szán ránk pár percet és elolvassa, hogy miért alapítottuk az Oraparadicsom.hu-t és mi a célunk vele. Magyarországon ma rengeteg cég forgalmaz karórát és ékszereket. A legtöbb cég magyar nagykereskedésekből vásáról, így az áraik egyáltalán nem versenyképesek és általában a kiválasztott termék is nagyon drága. Tapasztalatink azt mutatják, hogy egyre jobban odafigyelünk az árakra és igyekszünk akciósan vásárolni, ezáltal pénzt takarítunk meg. A mi küldetésünk az, hogy olyan karórákat és ékszereket vásároljunk hivatalos külföldi nagykereskedésekből, amit outlet áron, azaz nagyon kedvező áron tud megvásárolni.

De mit jelent a valóságban, hogy outlet termék? Az outlet termékek minden esetben rendkívül kedvező áron megvásárolhatók, a bolti alap árukhoz képest. Összegezve tehát, outlet esetén nem használt és hibás termékekről beszélünk. Ezek márkás, teljesen új darabok, amelyek nem a legfrissebb kollekcióból valók, esetleg nem az adott szezonra szólnak. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy külföldi nagykereskedések felvásárolják az aktuális évben megmaradt készleteket. Ezeket viszont már outlet áron értékesíthetik tovább kiskereskedéseknek, így tudjuk garantálni, hogy Ön a lehető legkedvezőbb áron vásároljon márkás termékeket. Termékeink vadonatújak és gyártói garanciával rendelkeznek, de természetesen a garanciális idő lejártával is segítünk az alkatrész beszerzésben, igény szerint javításban. 

Célunk az, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk, hogy (outlet) kedvező áron vásároljon karórát, ékszert és napszemüveget. Hiszünk benne, hogy minőségi szolgáltatásokat, csak minőségi termékekkel tud teremteni az ember. Családi vállalkozásunk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen és a jövőben is visszatérjen hozzánk. 

Kellemes időtöltést kívánok webáruházunkban! 

 

                                                                                        

                                                                                          

                                                                     

                                       

Árukereső.hu Árukereső.hu