Kedves Vásárlóink! 2024.07.15. és 07.22. között a rendelések feldolgozása és az ügyfélszolgálat szabadság miatt szünetel. Webáruházunk továbbra is fogadja a megrendeléseket, de azok feldolgozása 2024.07.23.-án indul újra. Megértésüket köszönjük!

Rólunk

 

Kósa Balázs vagyok az Oraparadicsom.hu alapítója és tulajdonosa. 2014-ben alapítottam egyéni vállalkozásomat és egyben itt kezdődött a karórák utáni szenvedélyem.

A vállalkozásom fő célja, hogy minőségi és divatos órákat és napszemüvegeket kínáljak megfizethető áron. Fontosnak tartom, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a termékeinkkel, ezért csak megbízható és elismert márkákat forgalmazunk.

Az első webáruházam indítása kihívásokkal teli volt, de rendkívül lelkes voltam, és mindenképpen olyan webáruházat szerettem volna létrehozni, ahol mindenki könnyen megtalálja azt, amire szüksége van. Rengeteg időt és energiát fektettem a termékek kiválasztásába és az üzleti stratégiám kidolgozásába. Az ügyfélszolgálatra is nagy hangsúlyt fektetek, hiszen fontosnak tartom, hogy minden vásárló elégedetten távozzon.

Azóta folyamatosan bővítjük a termékkínálatot annak érdekében, hogy mindenki megtalálja, amire szüksége van. Különböző stílusú és anyagú karórák közül válogathatnak vásárlóink, legyen szó sportos vagy elegáns darabokról. 

Napszemüvegekkel bővítettük termékkínálatunkat. Célunk, hogy vásárlóink a legdivatosabb és legkiválóbb minőségű napszemüvegekből válogathassanak, ezért kizárólag a nagy divatmárkákkal, mint az Aviator, Bally és Guess- együttműködve dolgozunk.

 Akár a globális divat trendeket követi, akár egyedi stílust teremt magának, nálunk mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő karórát és napszemüveget.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az eredetiségre. Minden terméket címkével és garanciával kínálunk, hogy megfeleljünk a vásárlók elvárásainak és a jogi követelményeknek.

Kellemes böngészést kívánok!

Amennyiben kérdése vagy kérése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére.

PhotoRoom_20231120_001216+36 30 361 6501

hívjon minket: Hé-Pé: 09:00 - 17:00