Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna egy olasz luxus divatház, amelyet Ermenegildo Zegna alapított 1910-ben. A márka híres kiváló minőségű férfiruházatáról. A Zegna család negyedik generációja vezeti a vállalkozást. A márka különleges anyagok, tökéletes szabások és elegáns tervezések miatt ismert.

Az Ermenegildo Zegna széles termékválasztékot kínál, beleértve öltönyöket, ingeket, nadrágokat, kültéri ruházatot, cipőket, kiegészítőket és parfümöket. A kiváló minőségű anyagok, mint például a finom gyapjú, kašmir és selyem használata, valamint a kézműves munka és a részletekre való odafigyelés jellemzi a márkát.

A márka elkötelezett a fenntarthatóság iránt is, kezdeményezéseik a felelős beszerzésre, a hulladékcsökkentésre és a helyi közösségek támogatására összpontosítanak. Létrehozták az "Ermenegildo Zegna XXX" projektet, amely a divatiparban az innovációra és fenntarthatóságra összpontosít.

Az Ermenegildo Zegna globálisan jelen van, és butikokat működtet a világ nagyvárosaiban. Emellett online áruházukban is vásárolhatnak a vásárlók a legújabb kollekciókból.

EZ0133 5701H
43 910 Ft / db
(–45 %)
Kód: 889214085320
összesen 1 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 1 termék